Rodiče vítáni

Týden od 11. 4. do 15. 4. 2022 Velikonoce

Hned v pondělí jsme se vrhli na barvení velikonočních vajíček. Děti si nejprve vybraly barvu, kterou chtěly, aby měla jejich vajíčka. Potom vajíčka ponořily do barvy a když byla krásně barevná, tak je vytáhly a polepily různými nálepkami. Vajíčka byla moc krásná a ani jsme jich moc nerozbili.

Po svačince jsme si pověděli něco o symbolech Velikonoc a o velikonočních tradicích. Moc chválíme děti za to, jaký mají přehled. Venku jsme si potom prohlíželi květy krásně rozkvetlých stromů.

V úterý se u nás ve školce konal Velikonoční jarmark. Děti mi hned ráno pověděly, co všechno si koupily. Jen díky Vám, rodičům, se nám povedlo vybrat dostatek peněz na nákup barevné tiskárny. Moc Vám za to děkujeme. Jste úžasní!

Ve středu jsme si s dětmi vyrobili mozaiku velikonočního vajíčka z barevných papírů. Dětem se výrobky moc povedly. Potom jsme šli co nejdříve ven, protože bylo moc krásně. Venku jsme do naší nové skalky společně zasadili několik jarních květin a netřesků. Přišla se za námi podívat i naše bývalá paní asistentka Liduška se svým miminkem. Děti ho moc rády viděly a dělaly mu společnost. Nakonec jsme spolu všichni šli na hřiště.

Moc Vám všem ještě jednou děkujeme a přejeme krásné Velikonoce!

Anežka

Copyright © 2024 MŠ Sluníčko