Rodiče vítáni

Týden 9.5.-12.5. 2023 „U maminky je dobře“

Další týden s tématem „U maminky je dobře“ máme za sebou. Pokračovali jsme ve výrobě zdravého dárečku pro naše maminky v podobě pampeliškového medu. Starali jsme se o naší zahradu, záhony a květiny. Ve středu nám Evička přinesla strašilky, které se zájmem pozorujeme a staráme se o ně.

Ve středu jsme se vypravili na výlet autobusem k naší paní učitelce Evičce. Na zahradě jsme se nasvačili, pohráli, poté jsme mohli pozorovat slepičky, rostlinky, které rostou na zahradě a ve skleníku. Cestou na autobus jsme si pohráli na hřišti v Kamenici u Billy.

Ostatní dny jsme zkoumali přírodu kolem nás a změny díky jarnímu oteplení. Také jsme přidali všichni ruku k dílu a kopali plochu pod kolotočem pro jeho dokončení. Děti velmi pomáhaly a pak si užívaly za odměnu jízdu na koloběžkách, odrážedlech a motorkách. Největší zajem byl o velký traktor.

V pátek jsme vyrazili do lesa, kde děti tužkou malovaly na klády. Malování je moc bavilo, a byl o to velký zájem. Cestou jsme s pomocí lupy pozorovali brouky a pavouky na rozkvetlých květinách.

Těšíme se na další týden.
Vaše LMŠ

Copyright © 2024 MŠ Sluníčko